ülőgarnitúra áthúzás

Sajnos a mai világban minden az első benyomáson múlik, és ez nem csak az emberek megjelenésére érvényes, hanem minden másra is. Többek közt otthonunk kialakítására és berendezésére is. Hiába lakunk egy impozáns környéken, hiába van a legújabb, csúcstechnológiás eszközökkel felszerelve a nappalink, ha például az ülőgarnitúra kiült, elnyűtt és szakadt.

Azonban egy teljes ülőgarnitúra esetében az új vásárlása rendkívüli és felesleges kiadásokkal járhat. Legjobb megoldásként, főleg ha csak egy-egy darab újjá varázsolásáról van szó, az ülőgarnitúra áthúzás tűnhet. Ugyanis minek adjunk feleslegesen hatalmas összegeket, ha csak egy-két darab javításáról, újrahúzásáról van szó?

Természetesen a teljes ülőgarnitúra áthúzása is kedvezőbb, mint egy új vásárlása, kivált kép akkor, ha már igazán a szívünkhöz nőtt és nem kívánunk tőle megválni.

Ha tönkre ment egy-két darab a garnitúrájából, vagy ha unja már, akkor jó helyen jár!

Cégünk ugyanis 17 éve foglalkozik az ülőgarnitúra áthúzásával járó feladatok teljes körű ellátásával.

Milyen ülőgarnitúra áthúzásokat vállalunk el?

  • bőr ülőgarnitúra áthúzást
  • műbőr ülőgarnitúra áthúzást
  • antik ülőgarnitúra áthúzást
  • egyéb szövet ülőgarnitúra áthúzást

Anyagválasztékunk sokszínűsége és széles minőségi választéka a garancia arra, hogy minden egyes megrendelőnk álmai foteljait, kanapéját kaphatja vissza az ülőgarnitúra áthúzása után.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink az ülőgarnitúra áthúzásán kívül vállalják az egyéb felújítási, beszerzési és szállítási feladatokat is.