mübútorasztalosmunkák

Szinte mindenki találkozott már élete során az úgynevezett műbútorokkal, melyek a 1940-es évektől egészen sokáig voltak divatban. De pontosan mik is azok a műbútorok?

Műbútor gyűjtőnéven emlegetjük azokat a darabokat, melyekkel, ha máshol nem is, de a nagymama házában biztos mindenki találkozott. Ezek a bútorok a politúrozott antik és retró bútorok kategóriáját képviselik.

És mint minden, ami antik és retró, manapság oly divatossá vált. Számos lakberendezési áruház és adok-veszek  oldal kínálja a műbútorok hatalmas választékát.

Ha viszont igazán egyedi bútordarabra vágyunk válaszunk inkább a műbútor asztalosmunkákat ellátó szakemberek valamelyikét.

Egyedi bútorra vágyik? Akkor a lehető legjobb helyen jár!

Ugyanis a műbútor asztalosmunkák területén cégünk évek óta hatalmas sikereket ér el. Több éves gyakorlattal rendelkező kollégáink a műbútor asztalosmunkákra érkező megrendeléseket gyorsan, precízen és persze teljes körben látják el. Vállaljuk az egyedi igények alapján történő műbútor faragást, méretre szabást, valamint a politúrázást is.

A műbútor asztalosmunkák ellátása során megrendelőink számos alapanyag közül válogathatnak. Választékunkban megtalálhatóak többek közt a luxus kategóriát képviselő, legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő bútorlapok és kárpitok, valamint a kedvezőbb árfekvésű bútorlapok és kárpitanyagok.

Vásárlóink kényelmének biztosítása érdekében vállaljuk továbbá a műbútor asztalosmunkák során elkészített darabok házhozszállítását is.