mübőrgarnitúrák

A bőr mindig is az elegancia és a tekintély szimbóluma volt, és épp ezen okok miatt csak igen kevesen engedhetik meg maguknak az igazi bőrből készült, impozáns bútordarabokat. De szerencsére a mai gyártási technológia segítségével már olyan műbőröket tudunk előállítani, melyek megtévesztően élethűek.

A kedvező árukon kívül a műbőr a műbőr garnitúrák további előnye a könnyű tisztíthatósága és a hosszú éveken át tartó kopásállósága.

Sajnos azonban még a műbőr garnitúrák sem örök életűek, előbb vagy inkább utóbb a műbőr is megkopik, a garnitúra elhasználódik. De szerencsére ilyenkor még nem kell egyből rohanni újat venni. A műbőr garnitúrák felújítása és az esetleges javítása jóval költés kímélőbb és akár még időtakarékosabb megoldás is. Persze a műbőr garnitúrák nem csak rongálódás esetén szorulhatnak kárpitozásra, ha épp meguntuk a színét, vagy ajándékba kaptuk, de nem illik nappalinkba, akkor sincs szükség a kidobásra!

Cégünk 1996-os megalakulása óta látja el maradéktalanul a műbőr garnitúrákhoz kapcsolódó kárpitozási és felújítási munkálatokat. A hatékony munkavégzés érdekében munkatársaink naprakészek a legújabb anyagválasztékokból és eljárási technikákból.

Megrendelőink igény szerint válogathatnak a számtalan szín és anyagminőség kombinációjából, melynek köszönhetően igazán egyedi és pénztárca barát műbőr garnitúrák kerülnek ki kollégáink kezei közül.

Ügyfeleink kényelmének biztosítása érdekében a műbőr garnitúrák felújításán kívül vállaljuk azok el szállítását, valamint visszaszállítását is.