kárpitosmunkák

Leginkább otthonunk, de akár irodánk bútorjai a kárpitozott darabok közül kerülnek ki. Hiszen mi mással is tehetnénk ezeket a bútorokat impozánsá, mint egy szép kárpittal?

Azonban egy új kárpit kiválasztásánál óvatosnak kell lenni. Ugyanis hiába tetszik nekünk egy bizonyos minta, ha az kirívóan elüt a helység berendezésétől és hangulatától. De nem csak az esztétikai okok miatt fontos a megfelelő kárpit kiválasztása, hanem a praktikussági okok miatt is érdemes körültekintően választani. Ha például háziállat vagy kisgyermek van a családban nem érdemes a nehezen tisztítható darabokat választani.

Ha nem boldogulunk a kárpit anyagok világában, kérjük ki szakember tanácsát!

A kárpitosmunkák területén cégünk 17 éves szalmai tapasztalattal rendelkezik. Ezen időszak alatt munkatársaink már számos olyan kárpitosmunkát teljesítettek, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is egyaránt megfelelnek. A megrendelői igények kielégítése végett a kárpitosmunkák ellátáshoz szükséges anyagkészletünk, valamint a technológiai felszereltségünk folyamatosan bővül és fejlődik.

A számtalan anyagközül leginkább a bőr, műbőr és szövetanyagokat ajánljuk, melyek több féle színben, mintában és minőségben érhetőek el.

Ügyfeleink az alábbi kárpitosmunkákat rendelhetik meg kollégáinktól:

  • bőrgarnitúrák kárpitozása
  • antik bútorok kárpitozása
  • széket, ágyak, heverők kárpitozása
  • speciális bútorok kárpitozása (fogorvosi szék, pult, stb…)
  • ajtók kárpitozása
  • stb…

Vállaljuk továbbá a kárpitosmunkák során felmerült egyéb felújítási munkák ellátását is. Igény esetén beszerezzük a további munkák ellátásához szükséges alapanyagokat is.

Kollégáink a kárpitosmunkák ellátása mellett vállalják az adott bútordarab szállítását is.