fotelfelújitás

A nappalink éke, a ház urának a trónja, a szeme fénye. Mi más lehetne ez, mint a fotel, ami tekintélyt sugallóan áll a nappalink egy központi helyén?

Egy fotel mindig magára vonja a figyelmet, már csak azért is, mert ha bemegyünk egy helységbe, jó szokáskánt azonnal az ülőhely lehetőségeket vesszük számba, majd a megfelelőt kiválasztva helyet is fogalunk rajta. Azonban ha egy régi, rongyos, szakadt fotelben kell helyet foglalnunk, a kényelem helyett csak a feszélyezés érzése telepszik ránk vagy épp vendégeinkre.

Fordítsunk tehát kellő figyelmet foteljaink állapotára! Viszont, ha sérült, vagy menthetetlenül foltos lett, a kidobás helyett válasszuk inkább a fotelfelújítást.

Ugyanis egy fotelfelújítás nem csak az eredeti állapot visszaállítására ad lehetőséget, hanem minden egyes darabban ott rejlik egy új fotel lehetősége.

Miért is fizetnénk ki akkor súlyos összegeket, ha a régiből is új lehet?

Válasszon minket, ha fotelje: sérült, szakadt, ütött-kopott vagy csak egyszerűen megunt.

Vállalkozásunk több mint, egy évtizede van jelen a fotelfelújítás szakmájában. Ezen időszak alatt nem csak számos fotelfelújítást bonyolítottunk le, hanem sok esetben új életet is lehetünk bele.

Munkatársaink nagy szakmai tapasztalatának és persze a hatalmas anyagválasztékunknak köszönhetően a fotelfelújítással járó munkálatokat gyorsan, precízen és persze garanciálisan tudjuk elvégezni.

Megrendelőink ízlésüknek és költségvetésüknek megfelelően választhatnak a magas minőséget vagy épp a kedvezőbb árkategóriát képviselő anyagmintáink közül.

Fotelfelújításra ajánljuk:

  • bőr anyagainkat
  • műbőr anyagainkat
  • és megannyi szövetanyagot

Cégünk vállalja továbbá a fotelfelújításra szoruló darabok házhozszállítását is.