étkezőgarnitúrák

Rohanó világunkban sajnos egyre kevesebb idő jut a családra és a barátokra, de szerencsére a mai napig van egy olyan időtöltés, ami tartalmas és kellemes, mi a családról szól vagy épp a barátokról. Ez az időtöltés nem más, mint a közös étkezés, melynek alkalmával, ki-ki a maga módján élvei az együtt töltött perceket.

Azonban, hogy egy ilyen étkezés kellemesen teljen el, biztosítanunk kell a szükséges eszközöket, mint például az étkezőgarnitúrákat. Ám az étkezőgarnitúrák nem csak a családi és a társasági élet színtere lehet, hanem az étkezőnk dísze is hosszú éveken át.  Ezért rendkívül fontos, hogy a megfelelő étkezőgarnitúrát válasszuk ki.

Viszont szerencsére nem szükségszerű vagyonokat otthagyni a különböző étkezőgarnitúrákért a drága lakberendezési boltokban, ugyanis egy-egy ilyen garnitúra könnyedén felújítható, esetekben pedig javítható is.

Vállalkozásunk az étkezőgarnitúrák szakszerű felújítását és javítását immár 17 éve látja el sikeresen. Megrendelőink számára az étkezőgarnitúrák felújítása során számtalan lehetőséget tudunk javasolni. Kárpit anyagaink sokszínűsége garantálja, hogy minden egyes ügyfelünk megtalálja a stílusához, és persze a pénztárcájához leginkább illő darabokat.

Megrendelőink az alábbi anyagok közül válogathatnak:

  • bőr
  • műbőr
  • szövet

Munkatársaink vállalják továbbá az étkezőgarnitúrák felújítása során szükségessé vált egyéb alapanyagok beszerzését is (például: bonellrugó, habszivacs, bútorlap, stb…)

Cégünk ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése érdekében vállalja az étkezőgarnitúrák házhozszállítását is.