bútorkárpitozás

Egy helységbe belépve, amit először megnézünk, hogy hova ülhetünk. Ha egy elnyűtt, szakadt és elhasznált garnitúra vagy szék fogad minket, akkor az ott töltött időn a kellemetlen hangulat fog uralkodni. Épp ezért nagyon fontos, hogy kárpitozott bútoraink hibátlan állapodban fogadhassák nem csak a vendégeinket, hanem saját magunkat is.

Persze, ha sérült, kopott vagy csak egyszerűen megunt bútorról van szó, a legegyszerűbb megoldásnak az új vásárlása tűnhet. Azonban mielőtt még elrohannánk az első lakberendezési boltba gondoljuk át:

Biztos megéri új bútort venni, ha ott a bútorkárpitozás lehetősége is?

Ugyanis utóbbi megoldás, azon kívül, hogy költséghatékonyabb, környezetkímélőbb is. Hiszen minek vegyünk újat és dobjuk ki a régit a szemétre, ha a bútorkárpitozással újat is varázsolhatunk belőle?

Vállalkozásunk a bútorkárpitozás területén már 17 éve varázsolja újjá megrendelői megunt bútordarabjait.  Hatalmas anyagválasztékunk közül szinte garantált, hogy minden egyes ügyfelünk megtalálja a számára leginkább megfelelő kárpitokat. Megrendelőink igényeiktől függően épp úgy kérhetik a bútorkárpitozást a luxus minőséget képviselő anyagok közül, mint a kedvezőbb áru kárpitanyagok közül.

A bútorkárpitozás területén belül vállaljunk:

  • bőr bútorkárpitozást
  • antik bútorkárpitozást
  • garnitúra kárpitozást
  • szék, kanapé és ágy kárpitozást
  • speciális bútorkárpitozást

Munkatársaink vállalják továbbá a szükséges anyagok beszerzését, valamint a bútorok házhoz szállítását is.