bútorfelújitás

Bár a mai világ arra tanít, hogy ami régi, ami rossz, vagy amit már meguntunk, az nem jó, vegyünk helyette szebbet, jobbat és nagyobbat. Azonban ez a mértéktelen fogyasztás környezetünkre igen káros hatással.

Ennek megoldásaként egyre inkább terjedőben van az újrahasznosítás és a felújítás, melynek eredményeként, ha csak kicsit is, de csökkenthetjük az új eszközök gyártása által okozott környezeti terhelést. Utóbbi kiváltképp a bútordarabok esetében jelent tökéletes megoldást a használhatatlanná vált vagy a megunt darabok kidobásának megelőzésére.

A bútorfelújítás kiváló lehetőséget biztosít a megújulásra, egy új színben pompázó szekrénysor, vagy egy felújított antik karosszék akár teljes mértékben megváltoztathatja belterünk hangulatát.

Cégünk 1996-os alakulása óta a bútorfelújítás piacán igen nagy sikereket ért el. Megbízóink közt egyaránt szerepelnek közületi szolgáltatók (fogorvos, rendelőintézet) és magánszemélyek is.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a bútorfelújítás során rendkívüli figyelmet fordítanak ügyfeleink egyéni igényeire, a minőségi alapanyagok használatára és a pontos és precíz munkavégzésre. Valamint a hatalmas anyagválasztékunk garantálja, hogy minden egyes megrendelőnk álmai bútorfelújítását rendelheti meg tőlünk.

Milyen bútorfelújításokat vállalunk el?

  • antik bútorfelújítást
  • ülő garnitúra felújítást
  • székek, asztalok, ágyak, szekrénysorok felújítását
  • speciális bútorfelújítást (például fogorvosi szék, beteg felfekvő ágy, pultok)

Vállaljuk továbbá a bútorfelújítás során szükségessé vált alapanyagok beszerzését, valamint a bútorok szállítását.