bútoráthúzás

Régi, szívünkhöz nőtt családi örökség, amitől nem szívesen válnánk meg? Ajándék, ami nem illik a beltér stílusába? Menthetetlenül foltos lett, vagy szétszakadt?

Ha ezen kérdések valamelyikére igen a válasz, akkor jó helyen jár!

Vállalkozásunk ugyanis 17 éve foglalkozik a megunt, vagy felújításra szoruló bútordarabok áthúzásával.  Nem kell hát kidobni ezeket a darabokat, egy bútoráthúzással könnyedén újjávarázsolhatóak még a legkopottabb, legfoltosabb, legrongyosabb bútordarabok is.

Akár egy unalmas antik székről, akár egy modern letisztult kanapéról van szó, munkatársaink szakszerűen és gyorsan látják el a bútoráthúzással járó feladatokat.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a megrendelői igényeket folyamatosan szem előtt tartva segítenek kiválasztani a megfelelő anyagot, biztosítják a bútorok szállítását, valamint a minőségi garanciát.

Hatalmas anyag választékunk önmagában biztosít garanciát, arra, hogy minden egyes ügyfelünk megtalálja a számára leginkább megfelelő kárpitanyagok.

A bútoráthúzáshoz ajánlott anyagválasztékunk:

  • bőr
  • műbőr
  • szövet

Választékunk széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálja a nem csak az esztétikai igényeinek, hanem a pénztárcájának is megfelelő kárpitokat.

Megrendelőink a bútoráthúzási szolgáltatásunk keretein belül igényelhetik a bőrbútorok, az antik bútorok, az ülő garnitúrák, valamint az egyéb bútorok teljes vagy részleges áthúzását, felújítását.

Cégünk vállalja továbbá a közületi szolgáltatók számára történő speciális bútoráthúzások kivitelezését is. (például: fogászati székek, orvosi felfekvő ágyak, pultok, stb…)