autókárpitozás

Egy gépjármű a praktikussági szempontoktól eltekintve a mai napig státuszszimbólumnak számít. Ha nincs, akkor a cél, hogy legyen, ha van, akkor már elmondhatjuk magunkról, hogy: Igen, mi már elértünk valami.

De mivel minden a részletekben rejlik, ezért ez a szimbólum nem csak az autó márkájától és árától függ. Ha oda figyelünk az apró részletekre, mint például az egységes és karcmentes fényezés, a tiszta külső és belső és persze a tökéletes autókárpit, akkor bármilyen márka is legyen alattunk, biztos, hogy kellemesen érezzük majd magunkat az utazás során. Utóbbi igen csak sokat tud javítani gépjárművünk megjelenésén és az utazók közérzetén.

Mik a megfelelő autókárpitozás alapismérvei?

  • tartós
  • könnyen tisztítható
  • illik a jármű megjelenéséhez

Miért kell tartósnak lennie az autókárpitozásnak?

Bár vannak olyan gépjármű tulajdonosok, kiknek szeme fénye a gépjárműve, és képesek a végletekig elmenni a hibátlan állapot és a tisztaság megőrzése érdekében. Azonban ez a legtöbbek számára kivitelezhetetlen. Ugyanis a mindennapos használat könnyedén kikezdi az autó kárpitját. A gyerekek, a házi állatok és a nagybevásárlás okozta nyomok és sérülések gyorsan tönkretehetik bármely jármű kárpitját. A szakadásokon és a foltokon kívül sajnos az állandó napfény is rongálhatja kárpitunk állapotát.

Épp ezért, az autókárpitozás során rendkívül fontos a magas minőségi anyag használata, mely hosszú éveken keresztül garantálja a tartósságot.

Miért kell könnyedén tisztíthatónak lennie az autókárpitozásnak?

Sajnos nem mindig és nem mindenkinek van lehetősége tisztíttatni gépjárművét, már pedig a tisztítás nem úszhatjuk meg, hiszen egy autó esetében a foltok szinte elkerülhetetlenek. Épp ezért nagyon fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, melyet mi magunk is könnyedén tisztíthatunk.

És miért olyan lényeges, hogy az autókárpitozás illeszkedjen a jármű megjelenéséhez?

Ennek egyszerű esztétikai okai vannak, kellemesebb a szemnek és a közérzetnek.

A fenti alapismérveket betartva, vállalkozásunk 1996 óta látja el megrendelői gépjárműveit a megfelelő autókárpitozással.

Ügyfeleink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva látjuk el, az autókárpitozással jár feladatokat.  Anyagkínálatunk széles skálája biztosítja, hogy megrendelőink garantáltan megtalálják a számukra leginkább megfelelő kárpit anyagot.

Széles kínálatunknak köszönhetően igényelhető bőr, műbőr és szövet autókárpitozás, az igények és a pénztárcák függvényében több féle minőségben.