ajtókárpitozás

Kevésbé elterjedt, de kimondottan praktikus egy kárpitozott ajtó használata, mely még a helységünk színvonalát is tovább fokozhatja.

Mikor érdemes az ajtókárpitozást választania?

  • Ha nem megfelelő helységének a hang és hő szigetelése,
  • vagy ha egyszerűen csak az esztétikai élményt kívánja növelni otthonában vagy irodájában.

Egy ajtókárpitozás ugyanis rengeteget javíthat a helység hő és hangszigetelésén, mivel a felhasznált alapanyagok saját tulajdonságaiból adódóan rendelkeznek ezekkel a képességekkel.

A poliuretán habszivacs, valamint a különböző vastagságú anyagok tökéletes hang és hő szigetelő felületetet hoznak létre az ajtókárpitozása során.

Azonban az ajtókárpitozás nem tartozik a könnyedén kivitelezhető kárpitozási munkálatokhoz. Mivel itt egy szigetelő réteg kialakítása is szükséges, mindenkép forduljunk szakemberhez.

Cégünk megalakulása óta foglalkozik az ajtókárpitozások kivitelezésével, melyet a hagyományos és a modern eljárási technológiáknak köszönhetően minden igényt kielégítően képes ellátni. Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink vállalják a bel és kültéri ajtók kárpitozását, valamint a párnázását.

Ügyfeleink igényeik szerint válogathatnak a hatalmas választékban elérhető kárpitanyagok közül, melyek a luxustól és a legmagasabb minőségtől kezdve az igazán kedvező árukig terjednek.

Milyen anyagokat ajánlunk az ajtókárpitozáshoz?

  • elsősorban bőr
  • és műbőr anyagokat,
  • de elérhetőek az egyéb szövetek széles választékai is.

Vállaljuk továbbá az ajtókárpitozás során felmerülő egyéb felújítási munkálatok elvégzését is, mint például faragás, pótlás, anyagbeszerzés, stb… .